Håll Dig uppdaterad och återkom till denna sida. Mer information fylls på allteftersom och vi skickar ut uppdateringar till de som är anmälda.

Flygresa

Flygresa till Taipei kan bokas med flera flygbolag, priserna varierar beroende på bolag, dag och reslängd - tänk på att ankomsten är dagen efter så senast avresa är den 24 juni. Vi bokar gärna i grupp tillsammans.

Den snabbaste flygresan tar normalt omkring 16.5-18 timmar med minst ett byte till Taipei och man bör räkna med att priset ligger från omkring 13 000 SEK.

Avresa från Sverige senast 24 juni, ankomst Taipei 25 juni. 

Vårt boende på Chien Tan Youth Activity Center är bokat till den 9 juli, utcheckning senast 11:00.

Vi reser i grupp

För att inte resa ensam delar vi upp oss i grupper och gör en gruppbeställning i grupper om 6-8 personer där minst en person är resvan, speciellt viktigt för ovana eller minderåriga resenärer. Minderårig kan inte boka själv, men kan bokas tillsammans med en grupp. Målsmans skriftliga medgivande är ett krav.

Transport Flygplats - Hotell

Vi kommer att boka en buss som hämtar er vid flygplatsen och kör er till hotellet, så därför anländer vi med samma flyg. De som bokat flyg hittills anländer 25 juni kl 13:05 och avreser 9 juli 20:05 med Thai Airways. Busstransport bokas även från hotellet till flygplatsen. Priset för bussresan är inte fastställt ännu men kommer ligga på ett par hundra kronor.

Utöver resan så kommer vi se till att ingen blir lämnad ensam, utan vi ser till att minderåriga följer en grupp med någon äldre, och är du inte minderårig hjälper vi gärna till och förmedlar kontakt med någon grupp att följa med.